kondenzációs kazán, brötje márkaszerviz, brötje kazánok, kazánházi kivitelezés, kazánház karbantartás

kondenzációs kazán, brötje márkaszerviz, brötje kazánok, kazánházi kivitelezés, kazánház karbantartás
FelmérésTársasházaknakIntézményeknekCégeknek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön első kézből az újdonságokról!

Szerviz

Szervizvonal:+36-1
363-3150
Cégünk 2004-től a MSZ EN ISO9001:2001 szabvány szerint végzi tevékenységét, számos ügyfelünk megelégedettségére. 2015. augusztus elsejétől a az ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszer került bevezetésre.

Márkáink

Brötje
HS-TARM
Sentinel
Ariston

Termékek

HS TARM MULTIHEAT 25

Bemutató
Műszaki adatok
Műszaki ábra

Teljesen automatizált kazán fűtőanyagtöltettel

Családi házak, társasházak és nagyobb létesítmények fűtésére

 


A MULTI-HEAT kazán előnyösen alkalmazható biomassza, ezen belül fapellet, faapríték, fűrészpor, és mezőgazdasági termények eltüzelésére.

A MULTI-HEAT kazán telepítése javasolt, ahol a kötött energiahordozók nem elérhetőek (földgáz, távvezeték). A biomassza beszerzési árától függően jelentős üzemeltetési árelőny érhető el az olaj- illetve gáztüzelő-berendezésekkel szemben.

 

Konstrukció és funkciók

A kazán konstrukciója biztosítja amagas üzembiztonságot, hosszú élettartamot, gazdaságosságot, környezetkímélő tüzelést

és egyszerű üzemeltetést. A hőigénynek megfelelően behordócsiga szállítja a kellő tüzelőanyag-mennyiséget az égőtérbe. Ezt itt követi egy optimálizált égés magas tüzeléstechnikai hatásfokkal. A primer és szekunder levegő hozzáadása megfelelő keverékarányban egy beépített ventilátor segítségével történik. A kazán beszabályozása  két fokozatban megy végbe,

hogy a kazán rövid idő alatt teljesen elérje a beállított hőmérsékletet, azt követően a szabályozó részterhelésre kapcsol. Ha a hőfok ismét leesik, a kazán újra teljes terhelésre kapcsol. Ez a kazán lehetőséget biztosít, hasonlóan, mint az olajtüzelésnél, állandó hőfokot tartani. Fűtési időszakban fűtőanyagtöltetet rendszerint heti 2 alkalommal fel kell tölteni. Ez persze függ a hőszükséglettől, a tároló-kapacitástól és a fűtőanyag fajtájától is. A keletkezett hamut szükség szerint ki kell üríteni. További információkhoz kérdezze meg szerelőjét vagy forgalmazóját.

 

Nincs szükség puffertárolóra

 

A kazán folyamatos üzemnél 100%-ról 30%-ra tudja a teljesítményt változtatni. Készenléti üzemnél ez az érték 1% alatt van. Fűtési időszakon kívül is egyenletesen kell tartani a tüzelést, ezért célszerű legalább egy melegvizes csapolót vagy egy-két fűtőtestet, esetleg a padlófűtést üzemben kell tartani, amíg a készenléti üzem a kazán minimális teljesítményénél alacsonyabb. Egy helyesen szerelt és hidraulikusan beszabályozott kazán gazdaságos, környezettudatos és komfortos tüzelést eredményez. Mindezeket megfelelő kivitelezéssel érhetjük el.

 

 

 

Garanciát csak az általunk üzembe helyezett termékekre vállalunk!
 
HS TARM MULTIHEAT 25