kondenzációs kazán, brötje márkaszerviz, brötje kazánok, kazánházi kivitelezés, kazánház karbantartás

kondenzációs kazán, brötje márkaszerviz, brötje kazánok, kazánházi kivitelezés, kazánház karbantartás
FelmérésTársasházaknakIntézményeknekCégeknek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön első kézből az újdonságokról!

Szerviz

Szervizvonal:+36-1
363-3150
Cégünk 2004-től a MSZ EN ISO9001:2001 szabvány szerint végzi tevékenységét, számos ügyfelünk megelégedettségére. 2015. augusztus elsejétől a az ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszer került bevezetésre.

Márkáink

Brötje
HS-TARM
Sentinel
Ariston

Tudástár

Kazánok működési elve

 

 

A kondenzációs kazán működési elve:

A cirkó működési elve: 

 

A kazánban gázt égetünk el, ami felmelegíti a tartályban levő vizet. A rendszerben lévő vizet szivattyú keringteti meg, így a felmelegített víz a radiátorokba jut, ahol a megtörténik a hő-leadás. A keringtetés folyamatos lehet, illetve termosztáttal szabályozható.

A kombi fűtés elve kiegészül azzal, hogy nem csak fűtést, hanem meleg víz ellátást is biztosít a fűtési rendszerünk.

 

 

A hőszivattyú a megújuló energiákra az egyik alternatíva. Alapvetően két típusa van levegő hő-szivattyú és földhőszivattyú.

 

 

Vegyes tüzelésű rendszerek kialakítása:

A vegyes fűtési rendszerekben általában a gázfűtés és a fafűtés kombinálása a legelterjedtebb.

 

 

Fűtőberendezést 15–20 évre vásárolunk, így a fűtési rendszer kiválasztásakor fontos szempont a hosszú élettartam és a takarékos üzemmód. Nem érdemes a legolcsóbb kazánt megvenni, ugyanis amennyivel olcsóbb, annak a sokszorosát fogjuk kifizetni a következő években, évtizedekben tüzelőanyagra, javításra és az idő előtti újabb kazáncserére.

Ha hosszú távon gondolkozunk, akkor már elsőre olyan kazánt – és a hozzá kapcsolódó fűtési rendszert – válasszunk, amelyik alacsony fogyasztású, garantáltan hosszú élettartamú és megbízhatóan üzemel.

A megbízható fűtési rendszer alapja, hogy megbízható elemekből épül fel, különös tekintettel a KAZÁNRA. A  melegvíztárolóra vagy az esetlegesen a rendszerben meleg víz készítésére, illetve fűtés-rásegítésre használt   NAPKOLLEKTORRA.

Egy rendszerbe egy gyártótól származó elemeket válasszunk, mert csak ebben az esetben garantált a gyártó által ígért minőség és garancia. A minőség pedig a fűtési rendszer esetében az energiatakarékosan, megbízhatóan és környezetbarát módon működő fűtési rendszert jelenti.

 

Vissza